Social Media Marketing

Optimaliseer jouw online aanwezigheid, laat ons jouw online marketingzorgen wegnemen. Focus op jouw bedrijf, wij doen de rest!

Laat ons team jouw social media beheren!

Naast het runnen van jouw bedrijf moeten er ook zaken als online marketing worden aangepakt, iets waar je vaak weinig tijd voor hebt of wellicht niet veel tijd aan wilt besteden. Wij begrijpen dat online marketing een vak apart is, en daarom zien wij het als onze taak om jou volledig te ontzorgen op dit gebied. Laat ons het werk van online marketing op ons nemen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: het laten groeien en bloeien van je bedrijf. Wij staan klaar om je te helpen met effectieve online marketingstrategieën, zodat jij je energie kunt steken in de aspecten van het ondernemerschap waar je het meest om geeft. Samen tillen we jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten.

Social media beheer

Wij nemen de complete zorg voor jouw social media op ons. Van pakkende tekst tot professionele designs, wij zorgen voor een indrukwekkend account. En natuurlijk een effectieve strategie die past bij jouw bedrijf en doelen.

Social ads

Breid de zichtbaarheid van je merk of bedrijf uit en trek meer potentiële klanten aan met behulp van social media advertenties. Promoot je merk of bedrijf met boeiende content op diverse platforms, waaronder Facebook en Instagram

Service voordelen

Effectief adverteren op social media vereist specifieke kennis. Elk platform heeft zijn eigen advertentiemogelijkheden, wat het lastig maakt om alles zelf te leren. Bij ons vind je experts met uitgebreide kennis van social media marketing. We staan klaar om je te helpen jouw bedrijf zichtbaar te maken voor jouw doelgroep via doelgerichte advertenties, waardoor je bijvoorbeeld meer verkeer naar je website kunt genereren.

Op social media heb je twee soorten berichten: organische en betaalde. Organische berichten deel je zonder ervoor te betalen. Het aantal keren dat mensen deze berichten zien zonder dat je ervoor hebt betaald, noemen we organisch bereik. Algoritmes bepalen wie deze berichten te zien krijgt op basis van interesses, relaties en recentheid.

Begrijp je social media niet helemaal of ontbreekt het je aan tijd? Bij On To Link nemen we graag jouw social media onder handen. We stellen eerst een plan op en gaan dan aan de slag met jouw social media.

We kunnen verschillende dingen voor je doen, zoals het plaatsen van posts op diverse kanalen, reels, stories of campagnes. In overleg met jou plaatsen we vervolgens content op de betreffende kanalen.

Vraag een offerte aan