Heb je vragen?

Vind antwoorden op je meest voorkomende vragen over onze diensten en processen. Ontdek meer over onze diensten, werkprocessen en meer in onze uitgebreide Veelgestelde Vragen (FAQ)

Algemene FAQs

In welke bedrijfstakken zijn jullie actief?

We bedienen een breed scala aan bedrijfstakken, waaronder, maar niet beperkt tot, technologie, gezondheidszorg, financiën, detailhandel, onderwijs, horeca en reizen.

Bieden jullie ondersteuning na afronding van het project?

Zeker weten! We bieden verschillende niveaus van ondersteuning en onderhoud na afronding van het project om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft verlopen.

Voldoen jullie aan de wetgeving inzake gegevensbescherming?

Zeker weten! We houden ons strikt aan alle geldende wetten en voorschriften inzake gegevensbescherming om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en privé zijn.

Dienst FAQs

Kun je projecten van elke omvang aan?

Ja, ons team heeft uitgebreide ervaring met het beheren van zowel kleine als grootschalige projecten. We passen onze strategieën aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, ongeacht de omvang van het project.

Hoe kan ik de voortgang van mijn project volgen?

Wij verstrekken regelmatige updates en rapporten om je op de hoogte te houden. Daarnaast houden we de communicatielijnen open, zodat je updates kunt ontvangen wanneer je ze nodig hebt.

Met wie zal ik communiceren tijdens het project?

Je hebt een toegewijde projectmanager als je belangrijkste aanspreekpunt gedurende het project. Zij zullen alle communicatie tussen jou en ons team faciliteren.

Betaling FAQs

Welke betaalmethoden accepteren jullie? Zijn er verborgen kosten?

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder bankoverschrijving en contant. Wij streven naar transparantie. Alle mogelijke kosten worden vooraf besproken, en eventuele extra kosten worden alleen in overleg met uw goedkeuring toegevoegd.

Leveren jullie een gedetailleerde factuur

Ja, wij verstrekken gedetailleerde facturen waarin de kosten voor elk onderdeel van jouw project worden uitgesplitst.

Vraag een offerte aan