Hosting

Voor het hosten van een website is betrouwbare webhosting essentieel. Hierdoor is jouw website altijd en overal toegankelijk. Webhosting vormt het fundament van je website, en wij begrijpen het belang van een continue bereikbaarheid. Daarom beschikken we over een eigen professionele hostingomgeving, waarin we volledige controle hebben.

Betrouwbare hosting met uitstekende service!

Onze betrouwbare hostingoplossingen bieden niet alleen een stabiele basis voor je website, maar gaan ook hand in hand met uitstekende service. Wij begrijpen het belang van een moeiteloze online aanwezigheid, en daarom staan wij klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden wanneer je het nodig hebt. Ontdek de geruststellende combinatie van betrouwbaarheid en service die wij leveren, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Heb je al een website maar nog geen hosting? Geen probleem, wij kunnen ook je website onder onze hosting onderbrengen.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit

Wij beheren zelf onze serveromgeving en de bijbehorende websites. Toegang tot derden wordt niet verleend, wat de veiligheid van onze server garandeert.

Goede en snelle dienstverlening

Voor vragen of problemen zijn wij direct bereikbaar. Zodra je contact opneemt, krijg je direct een medewerker aan de lijn. Vaak kunnen we je vraag al oplossen terwijl je nog aan de lijn bent.

Gratis dagelijkse back-ups

Dagelijks wordt er automatisch en kosteloos een back-up van al je gegevens gemaakt. Als er na een update iets misgaat op je website, kunnen we altijd teruggaan naar een vorige versie.

Gratis SSL Certificaat

Bij elk hostingaccount wordt automatisch en kosteloos een SSL-certificaat geleverd, gebaseerd op Let's Encrypt. Zo genieten je bezoekers direct van een goede beveiliging!

Vraag een offerte aan